Официална позиция Osram във връзка с публикацията на Plovdiv24.bg "Читател: Фекални води

...
Официална позиция Osram във връзка с публикацията на Plovdiv24.bg "Читател: Фекални води
Коментари Харесай

Диария в Osram край Пловдив! Немският гигант: Дълбоко съжаляваме!

Официална позиция Osram по отношение на обявата на Plovdiv24.bg   "Читател: Фекални води се смесиха с питейни в огромен немски цех край Пловдив, има доста потърпевши! ":
• Можем да потвърдим, че, за жалост, вследствие на техническа нередовност в нашата фабрика в Пловдив, която докара до бактериално замърсяване на прясна вода, някои от нашите чиновници имат признаци като диария. 

• Osram надълбоко съжалява за случилото се. Здравето и сигурността на нашите чиновници постоянно е приоритет за нас. Фабриката беше затворена незабавно, откакто разбрахме за неразположението на забележителна част от чиновниците ни и установихме, че механически недостатъци в границите на оборудването са главната причина за замърсяването на водата. 

• Ще се организира процедура по стерилизация на цялата постройка от профилирана компания. Фабриката ще възобнови активност единствено и само откакто сигурността на нашите чиновници е обезпечена. 

• Всички заболели чиновници ще получат цялостна поддръжка от Osram, като ще бъдат извършени медицински прегледи. Надяваме се, че всички скоро да бъдат добре!

• Подходящи инженерни способи за обезопасяване на постройката се подхванати, до момента в който тече следствието за неизправности. Всички ограничения, нужни за попречване на наново замърсяване, ще бъдат приложени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР